Webshop > Rechte plank PVC

Rechte plank PVC

Rechte plank PVC vloeren bieden een eigentijdse en strakke uitstraling die perfect past bij moderne interieurs. Met hun rechte, lineaire planken creëren ze een gevoel van ruimte en continuïteit in elke kamer. Deze vloeren zijn ideaal voor wie op zoek is naar een minimalistische esthetiek met maximale impact.

Rechte plank PVC vloeren

Met een PVC rechte strook vloer kies je voor een kwaliteitsvolle vloer met een natuurlijke uitstraling. Het design is vrijwel identiek aan een echte houten vloer, maar biedt talloze voordelen ten opzichte van houten vloeren.

Minimalistisch design

Rechte plank PVC vloeren staan bekend om hun strakke en moderne uitstraling. De rechte lijnen en uniforme planken zorgen voor een gestroomlijnd en minimalistisch design dat de ruimte opent en een gevoel van ruimtelijkheid creëert.

Duurzame PVC vloeren

Naast hun stijlvolle design zijn rechte plank PVC vloeren ook zeer duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn bestand tegen krassen, vlekken en vocht, waardoor ze geschikt zijn voor drukke huishoudens en commerciële ruimtes. Dankzij hun slijtvaste eigenschappen behouden ze langdurig hun mooie uitstraling, zelfs in intensief gebruikte ruimtes.

Klik of plak rechte plank PVC vloeren

Het rechte plank patroon is een van de meest populaire en veelzijdige vloeropties die je kunt kiezen voor je huis of kantoor. Deze klassieke stijl biedt een strakke en tijdloze uitstraling die in vrijwel elk interieur past. Dit patroon is beschikbaar in zowel de plak (dryback) variant als in de klik variant van merken zoals Floer en Therdex.

KLANTENSERVICE

Wij staan voor je klaar!

PVC.nl koopt rechtstreeks in van de vloeren fabrieken uit de regio.
Wij hebben geen winkels, wel een showroom in ons magazijn in Genemuiden.
Zo houden wij de prijs laag!

Ons team staat altijd voor jou klaar met al jouw vragen.