Home > Belakos PVC vloeren

Belakos PVC vloeren

Belakos PVC vloeren

De uitgebreide PVC vloeren collectie van Belakos staat garant voor een dosis geluk op de vloer. De vloeren zijn, naast duurzaam en slijtvast, ook waterbestendig en vuilafstotend. Daarbij voldoen ze aan de strenge milieuen gezondheidsnormen van de Europese Unie. De prachtige XL-planken, de unieke houtdesigns én de mogelijkheid om de vloerplanken ook in een visgraat, Hongaarse punt of Weense punt te leggen. Het kan allemaal. Je kunt kiezen voor de uitstraling die jij in je huis wilt terugzien. De Belakos pvc-collectie is er in verschillende dessins, kleurtinten en afmetingen. Wil je daarnaast werken met een eye-catcher op de vloer: ook een dunne bies langs de zijranden van de vloer behoort tot de mogelijkheden. Een Belakos pvc-vloer: een ideale vloer om op te lopen, te dansen, te morsen. Precíes, om op te leven!

Resultaat 1–21 van de 78 resultaten wordt getoond

BELAKOS PVC VLOEREN COLLECTIE

Met de warme uitstraling, het perfecte onderhoudsgemak en een te realiseren sfeer voor ieder type project is pvc een echt fundament te noemen. PVC is niet meer weg te denken uit de (project)inrichtingen van nu. En, niet meer uit de collectie van Belakos.Onze pvc-collectie is uitgebreid en biedt daarmee een breed scala aan mogelijkheden. Heel veel duurzame en sfeervolle PVC wensen binnen vloerbereik.

WAT MAAKT BELAKOS PVC UNIEK?

De pvc-vloeren van Belakos zijn waterbestendig, vuilafstotend, slijtvast en zeer duurzaam en voldoen aan de strenge milieu- en gezondheidsnormen van de Europese Unie. Alle producten hebben het A+ label en E1-norm voor VOC-uitstoot.De unieke houtdessins op de planken, in superscherpe prints, geven de vloer de ‘look & feel’ van een echt natuurproduct. De uitstraling is warm. Het onderhoud is eenvoudig. Naast gezelligheid en gemak draagt een pvc-vloer ook op een ander vlak bij aan het woongenot: de planken zijn geluidsabsorberend. Op kousenvoeten door het huis is niet nodig. Schoenen met hakken kun je zonder problemen aanhouden. Het geluid dat je hoort is zacht en prettig.

WAAROM BELAKOS?

Duurzaamheid: Belakos vloeren zijn ontworpen om lang mee te gaan, waardoor je kunt genieten van langdurige schoonheid. Stijlvol design: Van tijdloze klassiekers tot eigentijdse trends, de Belakos collectie biedt vloeren die aansluiten bij elke stijl. Onderhoudsgemak: Een Belakos PVC vloer behoudt zijn pracht zonder gedoe, waardoor jouw leefruimte altijd klaar is voor bewoning. Kies voor Belakos PVC en ontdek de perfecte combinatie van esthetiek, duurzaamheid en comfort. Transformeer jouw ruimte en ervaar de unieke sfeer die deze PVC vloeren bieden. Welkom bij de basis van stijlvol wonen. Het échte fundament? Persoonlijke aandacht. Het aanbod? Duurzaam en kwalitatief.

Doe inspiratie op in de brochure