Webshop > Rigid Click

Rigid Click

Rigid Click is een slimme montageoplossing die het gebruik van lijm overbodig maakt. De planken of tegels worden gemakkelijk in elkaar geklikt met een betrouwbaar Uniclic systeem. Een Rigid Click-vloer is heel makkelijk te leggen, geschikt voor intensief gebruik én vochtbestendig.

Resultaat 1–20 van de 554 resultaten wordt getoond

Rigid Click PVC vloeren

Deze PVC vloeren zijn perfect voor zowel woningen als commerciële ruimtes en bieden een breed scala aan ontwerpen die passen bij elke interieurstijl. PVC.nl biedt een uitgebreid assortiment aan klik PVC vloeren om uit te kiezen, zodat je altijd de perfecte vloer vindt die aan jouw wensen voldoet.

Wat zijn Rigid Click PVC vloeren?

Click PVC vloeren zijn gemaakt van hoogwaardige PVC materialen en zijn voorzien van een handig kliksysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de planken of tegels eenvoudig in elkaar klikken, zonder dat er lijm nodig is. Dit maakt de installatie snel en gemakkelijk, zelfs voor doe-het-zelvers.

Eenvoudige installatie

Het kliksysteem maakt de installatie van click PVC vloeren snel en eenvoudig. Er is geen lijm of speciaal gereedschap nodig, wat het een perfecte keuze maakt voor doe-het-zelvers. Bovendien kunnen de vloeren eenvoudig worden verwijderd en opnieuw geïnstalleerd, wat handig is voor verhuizingen of tijdelijke toepassingen.

KLANTENSERVICE

Wij staan voor je klaar!

PVC.nl koopt rechtstreeks in van de vloeren fabrieken uit de regio.
Wij hebben geen winkels, wel een showroom in ons magazijn in Genemuiden.
Zo houden wij de prijs laag!

Ons team staat altijd voor jou klaar met al jouw vragen.