Webshop > Loose Lay PVC vloeren

Loose Lay PVC vloeren

Loose Lay biedt gemak en comfort door de snelle en eenvoudige manier van leggen. Vanwege het gewicht worden de planken en tegels los gelegd. De duurzame kwaliteit van PVC zorgt ervoor dat de vloer lang meegaat, ook bij intensief gebruik. Hierdoor is deze serie ideaal geschikt voor projectmatige doeleinden.

Resultaat 1–20 van de 24 resultaten wordt getoond

Loose Lay PVC vloeren

Deze vloeren zijn ideaal voor zowel woningen als commerciële ruimtes en bieden een praktische oplossing voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en functionele vloer.

Wat zijn Loose Lay PVC vloeren?

Loose Lay PVC vloeren zijn zo ontworpen dat ze zonder lijm of kliksysteem direct op de ondervloer gelegd kunnen worden. Deze vloeren blijven stevig op hun plaats liggen dankzij hun gewicht. Ideaal voor een tijdelijke vloeroplossingen of bijvoorbeeld voor beurzen.

Duurzaamheid en slijtage 

Loose Lay PVC vloeren zijn zeer duurzaam en bestand tegen dagelijkse slijtage. Deze vloeren zijn eenvoudig te onderhouden. Bovendien zijn ze bestand tegen vlekken en krassen, wat zorgt voor een langdurige mooie uitstraling. Deze PVC vloeren zijn verkrijgbaar van bijvoorbeeld het merk Therdex.

KLANTENSERVICE

Wij staan voor je klaar!

PVC.nl koopt rechtstreeks in van de vloeren fabrieken uit de regio.
Wij hebben geen winkels, wel een showroom in ons magazijn in Genemuiden.
Zo houden wij de prijs laag!

Ons team staat altijd voor jou klaar met al jouw vragen.