Webshop > Dryback

Dryback

Dryback PVC is een verlijmde vloer. Deze verlijmde vloer is geluiddempend en zeer onderhoudsvriendelijk. Voor het plaatsen van een Dryback-vloer is een geëgaliseerde ondergrond van groot belang. Dryback PVC is geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik, maar ook voor projectmatige toepassingen.

Dryback PVC vloeren

Deze PVC vloeren zijn perfect voor zowel woningen als commerciële ruimtes en bieden een breed scala aan ontwerpen die passen bij elke interieurstijl. PVC.nl heeft een uitgebreid assortiment aan dryback PVC vloeren om uit te kiezen, zodat je altijd de perfecte vloer vindt die aan jouw wensen voldoet.

Wat zijn dryback PVC vloeren?

Dryback PVC vloeren worden direct op de ondervloer verlijmd, wat zorgt voor een stabiele en duurzame afwerking. Deze vloeren zijn dunner dan klik PVC vloeren en bieden een strakke, naadloze uitstraling. Dryback PVC vloeren zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, kleuren en texturen, waardoor je eenvoudig een vloer kunt vinden die past bij jouw interieur.

Professionele afwerking

Dryback PVC vloeren bieden een strakke en naadloze afwerking, waardoor ze een professionele en hoogwaardige uitstraling hebben. De verlijmde installatie zorgt ervoor dat de PVC vloer stevig op zijn plaats blijft, zelfs in drukbezochte ruimtes.

KLANTENSERVICE

Wij staan voor je klaar!

PVC.nl koopt rechtstreeks in van de vloeren fabrieken uit de regio.
Wij hebben geen winkels, wel een showroom in ons magazijn in Genemuiden.
Zo houden wij de prijs laag!

Ons team staat altijd voor jou klaar met al jouw vragen.